top of page

Home  

XGS28E Diesel
Telescoop hoogwerker

De XCMG XGS E serie telescoop hoogwerkers zijn compacte machines met in verhouding een grote capaciteit en een diesel stage V aandrijving. De XCMG XGS28E heeft een werkhoogte van 28,20 meter, met een reikwijdte van 23 meter en grote draagcapaciteit van 460 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS28E Diesel
Telescoop hoogwerker

XCMG XGS28E Telescoop hoogwerker

De XCMG XGS E serie telescoop hoogwerkers zijn compact met in verhouding een grote werkcapaciteit. De zelfrijders hebben een diesel stage V motor met vierwiel aandrijving. De kleinere modellen, zoals de XGS28E hebben 2 stuurwielen en een pendelas. De machines hebben rubberen banden, en kunnen optioneel met ruw terrein banden worden geleverd.


De XCMG XGS28E is een van de kleine modellen uit deze reeks en heeft een werkhoogte van

28,20 meter, reikwijdte van 23 meter en opmerkelijke draagcapaciteit van de werkbak voor 460 kg en 3 personen (zie werkdiagram). Door het compacte ontwerp kan deze hoogwerker gemakkelijk manoeuvreren, ook op locaties waar minder ruimte beschikbaar is.


Aandrijving – Diesel STAGE V motor

De XGS28E telescoop hoogwerker is standaard uitgerust met een efficiënte Kubota diesel motor (V2607) die voldoet aan de STAGE V emissienormen. Dit zorgt niet alleen voor krachtige prestaties, de STAGE V-motor biedt zuiniger brandstofverbruik en vermindert schadelijke uitstoot, wat gunstig is voor zowel de operator als het milieu.


Extra Opties

De XCMG XGS28E telescoop hoogwerker is configureerbaar met een reeks aanvullende opties om te voldoen aan specifieke behoeften en toepassingen, zoals:

  • Gereedschapskist

  • Werklichten op het platform

  • Ruw terrein banden

  • Stroomvoorziening op het platform

Neem contact met ons op voor meer informatie over aanvullende opties die beschikbaar zijn voor deze machine.


XCMG E-Serie compacte diesel telescoop hoogwerkers

Naast de XGS28E biedt XCMG in deze E-reeks compacte diesel telescoop hoogwerkers indrukwekkende telescoophoogwerkers. Onderstaand de andere modellen uit deze serie:

Deze modellen delen de betrouwbaarheid, efficiëntie en kracht die kenmerkend zijn voor XCMG telescoop hoogwerkers.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel Kubota V2607

28,20 m

23 m

300/460 kg (zie werkdiagram)

2.400 x 900 mm

0,6-6,1 km/u

18.300 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Telescoop hoogwerker XGS28E

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Telescoop hoogwerker XGS28E

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page