top of page

Home  

XGS16K Diesel
Telescoop hoogwerker

XCMG XGS16K telescoophoogwerker met een werkhoogte van 16 meter en zijdelings bereik van 12,70 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS16K Diesel
Telescoop hoogwerker

XCMG XGS16K diesel telescoop hoogwerker

Verken de veelzijdige XGS16K, de telescoophoogwerker van XCMG die ontworpen is voor optimale prestaties op hoogte. Met een ruime werkhoogte van 16 meter en een capaciteit van 272/350 kg (zie werkdiagram) biedt de XGS16K een ruim en stabiel werkplatform


Krachtige Diesel Aandrijving

De XGS16K wordt aangedreven door de robuuste Deutz D2.9L4-motor met een vermogen van 36.4 kW bij 2600 tpm. Met Euro Stage V emissiecertificering combineert deze motor krachtige prestaties met milieuvriendelijkheid.
De variabele snelheden, variërend van 4.8 km/h (ingetrokken) tot 0.6 km/h (uitgeschoven), in combinatie met een hellingsgraad van 45%, maken deze hoogwerker geschikt voor diverse terreinen.


Extra opties voor maatwerk

Pas uw XGS16K telescoop hoogwerker aan met een scala aan extra opties om te voldoen aan de specifieke eisen van uw werkzaamheden:

  • Gereedschapsbak; verbeter de functionaliteit van de hoogwerker door gereedschappen en accessoires veilig op te bergen.

  • Platformwerkverlichting; optimaliseer uw werkzaamheden in omstandigheden met weinig licht, waardoor de XGS16K geschikt is voor dag en nacht.

  • Foam Ruw Terrein Banden; verhoog de stabiliteit en grip op ruwe ondergronden, waardoor de hoogwerker zich moeiteloos aanpast aan diverse werkomgevingen.

Kies voor de XGS16K voor betrouwbare en efficiënte prestaties op hoogte, ondersteund door geavanceerde technologie en aanpasbaarheid aan uw specifieke behoeften. Optimaliseer uw werkzaamheden met de krachtige XGS16K telescoophoogwerker van XCMG.


XCMG 16 meter selectie zelfrijdende hoogwerkers

XCMG biedt een uitgebreide selectie zelfrijdende hoogwerkers voor werkzaamheden op 16 meter hoogte. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de volgende modellen:

  • XGA16ACE elektrische kniktelescoop hoogwerker; met een hoogte van 15,80 meter biedt deze elektrische kniktelescoop hoogwerker optimale flexibiliteit en milieuvriendelijke prestaties.

  •  XGS16K diesel telescoop hoogwerker; met een groot zijdelings bereik van 12,70 en krachtige diesel Stage V motor levert de XGS16K telescoophoogwerker betrouwbare prestaties geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden.

  •  XGA16ACK; elektrische kniktelescoop hoogwerker; zorgt met een werkhoogte van 16,50 meter voor veilig en efficiënt werken op hoogte, ook met Lithium pakket mogelijk.

  •  XGA16E diesel kniktelescoop hoogwerker; met een werkhoogte van 16,60 meter en krachtige diesel Stage V motor is deze zelfrijder geschikt voor diverse werkzaamheden.

Maak uw keuze uit deze hoogwaardige modellen en profiteer van geavanceerde technologieën en aanpasbaarheid aan verschillende werkomstandigheden. Met XCMG bent u verzekerd van hoogwerkers die voldoen aan de normen op het gebied van prestaties, veiligheid en duurzaamheid.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel
Deutz D2-9L4
Stage V

16 m

12,70 m

272/350 kg

8.050 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Telescoop hoogwerkers XGS16K

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page